Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRISON Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRISON. Als je het bestand wilt openen PRISON, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRISON

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Prison Architect Saved Game Format Introversion Software

Wat is een bestand PRISON?

Opgeslagen spelbestand gemaakt door Prison Architect, een spel waar spelers hoge beveiligingsgevangenen ontwerpen en onderhouden. Spaart de toestand van het spel, inclusief het gevangenisontwerp van de speler, gevangenen en beveiligingspersoneel, en andere spelinformatie.

Gevangenisarchitecten opgeslagen spellen kunnen bewerkt worden met de Prison Architect Editor.

Hoe een bestand openen PRISON?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRISON niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRISON lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRISON associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRISON openen

Andere problemen met een bestand PRISON

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRISON bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRISON:

  • het gekozen bestand PRISON is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRISON met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRISON bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand