Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRM. Als je het bestand wilt openen PRM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TomTom Map Format N/A

Wat is een bestand PRM?

Bestand gebruikt door verschillende applicaties voor het invoeren van gegevensparameters. Wordt vaak opgeslagen in een tekstformaat en gebruikt een sleutelwaardestructuur waarbij elke regel een parameternaam heeft gevolgd, gevolgd door een waarde. Meestal niet compatibel tussen verschillende programma's.

Voorbeeld toepassingen die PRM-bestanden gebruiken, zijn IBM ILOG CPLEX Optimisatie Studio, GSAS (General Structure Analysis System), Gurobi Optimizer, CodeWarrior, P300 Classifier GUI en het Besturingssysteem installatiesysteem Red Hat Enterprise Linux (RHEL).

Hoe een bestand openen PRM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRM openen

Andere problemen met een bestand PRM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRM:

  • het gekozen bestand PRM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand