Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRN. Als je het bestand wilt openen PRN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Generally Printer Output Format N/A

Wat is een bestand PRN?

Bestand gemaakt door 'Afdrukken naar bestand' te kiezen in het dialoogvenster Afdrukken. Bevat tekst en andere inhoud die u wilt afdrukken, evenals instructies voor de printer, zoals het aantal pagina's dat u wilt afdrukken en welke printerlade u wilt gebruiken. Soortgelijk aan een PostScript-bestand (.PS).

PRN-bestanden kunnen worden afgedrukt in Mac OS X door het bestand naar het pictogram van de printerprinter te slepen. In Windows kunnen ze worden afgedrukt door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en 'Microsoft Office Document Imaging' te selecteren (alleen enkele versies van PRN-bestanden van Microsoft Office Document Imaging). U kunt ze ook openen via de opdrachtregel Windows. Om dit te doen, selecteer "Run" in het Start Menu, typ "cmd" en voer de volgende stappen uit:

Als de printer via USB is aangesloten, typt u: " COPY / B [filename.Prn] [Computer Name] [Shared Printer Name] "

Als de printer is aangesloten via een oudere parallelle poortverbinding, typt u: " COPY / B [filename.Prn] LPT1: "

Sluit de [beugels] niet bij wanneer u de werkelijke opdracht typt.

Hoe een bestand openen PRN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRN openen

Andere problemen met een bestand PRN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRN:

  • het gekozen bestand PRN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PRN
PRN naar ACCDB