Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRO4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRO4. Als je het bestand wilt openen PRO4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRO4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ProPresenter Document Format Renewed Vision

Wat is een bestand PRO4?

Multimedia presentatie gemaakt met ProPresenter, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken van producties voor kerkdienstdiensten. Mag meerdere presentatie dia's bevatten, evenals verwijzingen naar audio- en videobestanden. Opent ook de tijdlijn voor wanneer elke dia moet worden weergegeven. Wordt gebruikt voor het opslaan van de documenten in het bibliotheekvenster van de toepassing.

PRO4 bestanden zijn compatibel tussen Mac en Windows versies van ProPresenter.

PRO4-bestanden bevatten geen genoteerde multimedia-bestanden (eG, .MP3, .MOV of .WMV-bestanden). Als u multimedia-bestanden wilt toevoegen met de afspeellijst, gebruik dan een .PRO4X-bestand in plaats van File & rarr. Exporteer als Pro4 Bundle ....

Hoe een bestand openen PRO4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRO4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRO4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRO4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRO4 openen

Andere problemen met een bestand PRO4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRO4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRO4:

  • het gekozen bestand PRO4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRO4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRO4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand