Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRO4PL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRO4PL. Als je het bestand wilt openen PRO4PL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRO4PL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ProPresenter Playlist Format Renewed Vision

Wat is een bestand PRO4PL?

Multimedia afspeellijst gemaakt door ProPresenter, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van presentaties van kerkdienstdiensten. Sla een XML-afspeellijst op van audio-, video- en .PRO4-bestanden, maar bevat geen verwijzende bestanden (gebruik .PRO4PLX-bestanden om de audio- en videobestanden in de bundel op te nemen). Wordt gebruikt voor het overdragen van presentatieschetsen tussen computers.

U kunt een afspeellijst exporteren in ProPresenter door met de rechtermuisknop op de afspeellijst in het afspeellijstvenster te klikken en 'Afspeellijst exporteren' te selecteren.

PRO4PL bestanden zijn compatibel tussen Mac en Windows versies van ProPresenter.

Hoe een bestand openen PRO4PL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRO4PL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRO4PL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRO4PL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRO4PL openen

Andere problemen met een bestand PRO4PL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRO4PL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRO4PL:

  • het gekozen bestand PRO4PL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRO4PL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRO4PL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand