Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRO5PL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRO5PL. Als je het bestand wilt openen PRO5PL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRO5PL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ProPresenter Playlist Format Renewed Vision

Wat is een bestand PRO5PL?

Playlist gemaakt door ProPresenter, een mediapakket dat wordt gebruikt voor het maken van multimedia presentaties die worden gebruikt door kerken en sportstadions. Sla een XML-afspeellijst op die bestaat uit audio-, video- en .PRO5-bestanden, maar bevat geen verwijzende bestanden (alleen .PRO5PLX-bestanden bevatten de audio- en videobestanden in de bundel). Wordt gebruikt voor het overbrengen van presentatie afspeellijsten tussen computers.

U kunt een afspeellijst exporteren in ProPresenter door met de rechtermuisknop op de afspeellijst in het afspeellijstvenster te klikken en 'Afspeellijst exporteren' te selecteren.

Hoe een bestand openen PRO5PL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRO5PL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRO5PL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRO5PL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRO5PL openen

Andere problemen met een bestand PRO5PL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRO5PL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRO5PL:

  • het gekozen bestand PRO5PL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRO5PL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRO5PL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand