Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PROFILE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PROFILE. Als je het bestand wilt openen PROFILE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PROFILE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bash Shell Profile Format The GNU Project

Wat is een bestand PROFILE?

Shell profiel gebruikt door Linux en Mac OS X terminal programma's. Bevat definities voor een shellomgeving, zoals omgevingsvariabelen, scripts die moeten worden uitgevoerd en andere instructies. Wordt gebruikt voor het opslaan van vooraf gedefinieerde instellingen die worden geladen wanneer een shell programma start.

Bij het openen van Apple Terminal in Mac OS X, zoekt het programma automatisch naar een PROFIEL bestand en voert het regel per regel uit als een shell script. Als u een PROFIEL-bestand handmatig wilt uitvoeren, gebruikt u de opdrachtbron ~ / .Profiel.

PROFIEL bestanden zijn verborgen bestanden die geen bestandsnaamvoorvoegsel hebben. Ze worden altijd genoemd .Profiel en bevinden zich in de home directory van de gebruiker.

Apple Terminal is een Bash shell programma.

Hoe een bestand openen PROFILE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PROFILE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PROFILE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PROFILE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PROFILE openen

Andere problemen met een bestand PROFILE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PROFILE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PROFILE:

  • het gekozen bestand PROFILE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PROFILE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PROFILE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand