Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PROPDESC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PROPDESC. Als je het bestand wilt openen PROPDESC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PROPDESC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Property Description Format Microsoft

Wat is een bestand PROPDESC?

XML-bestand dat eigenschappen omschrijft die kan worden gezocht via Windows Search. Gemaakt voor eigenschappen die nog niet in het eigendomsysteem zijn. Moet op een globale locatie (niet een gebruikersbestand) opgeslagen worden om correct te kunnen functioneren.

Voorbeelden van elementen die in een PROPDESC-bestand kunnen worden opgenomen, omvatten searchInfo, labelInfo, typeInfo, aliasInfo en displayInfo. Algemene kenmerken omvatten data type, label en help string.

Hoe een bestand openen PROPDESC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PROPDESC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PROPDESC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PROPDESC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PROPDESC openen

Andere problemen met een bestand PROPDESC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PROPDESC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PROPDESC:

  • het gekozen bestand PROPDESC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PROPDESC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PROPDESC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand