Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PROPERTIES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PROPERTIES. Als je het bestand wilt openen PROPERTIES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PROPERTIES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Properties Format Sun Microsystems

Wat is een bestand PROPERTIES?

Eigenschappen bestand dat wordt gebruikt door Java-programma's. Bevat een verzameling sleutelwaardeparen. Kan geladen worden door de Java Virtual Machine (JVM) met behulp van de API java.Util.Properties. Wordt gebruikt voor het opslaan van diverse programma-instellingen en eigenschappen die door de toepassing toegankelijk zijn.

Zodra PROPERTIES-bestanden zijn geladen, worden de werkelijke eigenschappen aan de harde schijf volhouden in een verzameling geneste bestanden en mappen die de hiërarchie van sleutelwaardeparen vertegenwoordigen. De bestanden worden standaard opgeslagen in de $ HOME / .Properties / directory.

U kunt toegang krijgen tot Java-eigenschappen via de Java -Util.Properties API in uw Java-programma's.

Hoe een bestand openen PROPERTIES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PROPERTIES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PROPERTIES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PROPERTIES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PROPERTIES openen

Andere problemen met een bestand PROPERTIES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PROPERTIES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PROPERTIES:

  • het gekozen bestand PROPERTIES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PROPERTIES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PROPERTIES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand