Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PROPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PROPS. Als je het bestand wilt openen PROPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PROPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Property Sheet Format Microsoft

Wat is een bestand PROPS?

Vastgoedblad gemaakt door Microsoft Visual Studio, een SDK die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van Windows-programma's en webtoepassingen. Kan bouwen gereedschap eigenschappen en gebruikers-gedefinieerde macro's bevatten. Wordt gebruikt voor het opslaan van projectconfiguratie-instellingen tijdens de ontwikkeling.

Als u een projecteigenschap wilt maken in Visual Studio 2010, selecteert u View & rarr. Andere Windows & Rarr. Objectpagina's uit de menubalk. Deze optie geeft het venster Property Manager weer in de IDE. Kies in het venster Property Manager het venster 'Nieuw project vastgoedblad toevoegen'.

Vastgoedbladen kunnen worden toegepast op meerdere projecten, aangezien hun woningen inherent zijn. Ze worden opgeslagen met behulp van XML-opmaak.

Vóór Visual Studio versie 2010 werden eigendomsbladen opgeslagen met de .VSPROPS-extensie. Visual Studio 2010 converteert automatisch VSPROP-bestanden naar PROPS-bestanden bij het omzetten van projecten. Er kunnen echter kleine conversie incompatibiliteiten zijn met speciale tekens in macro's.

Hoe een bestand openen PROPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PROPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PROPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PROPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PROPS openen

Andere problemen met een bestand PROPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PROPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PROPS:

  • het gekozen bestand PROPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PROPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PROPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand