Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PROTO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PROTO. Als je het bestand wilt openen PROTO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PROTO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Protocol Buffers Buffer Format Google

Wat is een bestand PROTO?

Developer-bestand dat is gemaakt in het Protocolbufferformaat van Google, een data serialisatieformaat dat wordt gebruikt voor het uitwisselen van gegevens. Specificeert een of meer "berichten" als logische records, die elk naamwaardeparen bevatten (eG, een persoonbericht kan een ID, naam en adres hebben). Ontworpen als een alternatief voor XML voor data-uitwisseling.

Zodra een schema van een protocolbuffer is opgegeven, kunt u de bufferbibliotheken van Google Java, C ++ of Python Protocol ("protobuf") gebruiken om de broncode automatisch te genereren. Eenmaal gegenereerd, kan de broncode in uw programma gebruikt worden om gestructureerde gegevens te maken en te lezen en te schrijven naar invoer- en uitvoerstromen.

Protocol buffers worden gebruikt voor het serialiseren van objecten uit Java, C ++ of Python programma's. Hierdoor kunnen gegevens worden gecodeerd in een gemeenschappelijk formaat en uitgewisseld tussen applicaties die in de drie talen zijn geschreven.

Protocol buffers worden gebruikt door bijna alle interne bestandsindelingen van Google en RPC-protocollen.

Hoe een bestand openen PROTO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PROTO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PROTO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PROTO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PROTO openen

Andere problemen met een bestand PROTO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PROTO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PROTO:

  • het gekozen bestand PROTO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PROTO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PROTO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand