Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PROVISIONPROFILE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PROVISIONPROFILE. Als je het bestand wilt openen PROVISIONPROFILE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PROVISIONPROFILE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IOS Provision Profile Apple

Wat is een bestand PROVISIONPROFILE?

Voorzieningsbestand heeft aangemaakt en gebruikt om applicaties te distribueren naar iOS-apparaten, niet via Apples App Store. Bevat een certificaat en de informatie voor het apparaat en de toepassing die nodig is om een ​​bedrijfsapplicatie op een iOS-computer te installeren.

Mobiele ontwikkelaars moeten een provisieprofiel maken voor hun toepassing. Gebruikers kunnen ervoor zorgen dat ze de toepassing krijgen die ze willen door een applicatie te gebruiken die digitaal is ondertekend en een voorzieningsprofiel heeft.

Van iOS 8 Apple iPhone Configuration Utility is niet meer beschikbaar.

Hoe een bestand openen PROVISIONPROFILE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PROVISIONPROFILE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PROVISIONPROFILE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PROVISIONPROFILE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PROVISIONPROFILE openen

Andere problemen met een bestand PROVISIONPROFILE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PROVISIONPROFILE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PROVISIONPROFILE:

  • het gekozen bestand PROVISIONPROFILE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PROVISIONPROFILE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PROVISIONPROFILE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand