Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRS. Als je het bestand wilt openen PRS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Harvard Presentation Format Harvard Graphics

Wat is een bestand PRS?

Presentatie of diavoorstelling gemaakt met Harvard Graphics presentatie software. Mag tekst, afbeeldingen, grafieken, grafieken en andere media bevatten. Typisch gemaakt van een voorgebouwd sjabloon.

De PRS-bestandsextensie is gebruikt door Harvard Graphics voor Windows versies 1-3. Huidige Harvard Graphics-programma's omvatten "Pro Presentations", "Advanced Presentations", "Easy Presentations" en "Harvard Graphics 98."

Hoe een bestand openen PRS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRS openen

Andere problemen met een bestand PRS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRS:

  • het gekozen bestand PRS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PRS
PRS naar MST