Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRX. Als je het bestand wilt openen PRX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Media Player Media Format Microsoft

Wat is een bestand PRX?

XML-bestand dat wordt gebruikt door Microsoft Windows-multimediaprogramma's voor het publiceren van digitale videobestanden. Beveiligt de audio- en video codecs om te gebruiken, evenals de target bit rates en taal. Wordt gebruikt voor het publiceren van video's met dezelfde opmaak en kwaliteit.

PRX-bestanden worden door meerdere Microsoft Windows-programma's verwezen, waaronder Windows Media Player, Windows Media Encoder en Windows Live Movie Maker. Ze kunnen worden bewerkt met behulp van de Windows Media Profile Editor, die bij de installatie van Windows Media Encoder is opgenomen.

Media profielen worden ondersteund door Windows Media Player 9 en later.

Hoe een bestand openen PRX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRX openen

Andere problemen met een bestand PRX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRX:

  • het gekozen bestand PRX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand