Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRZ. Als je het bestand wilt openen PRZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Freelance Graphics Format IBM

Wat is een bestand PRZ?

Presentatie presentatie gemaakt door Freelance Graphics, een oudere presentatie software die oorspronkelijk werd ontwikkeld door Lotus, die door IBM werd overgenomen. Hiermee slaat u een serie glijbanen op, die typisch een titel, subpunten en afbeeldingen op elke dia bevatten. Kan nog steeds bekeken worden met behulp van de Freelance Mobile Screen Show Player.

De Freelance Mobile Screen Show Player is uitgeschakeld.

Hoe een bestand openen PRZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRZ openen

Andere problemen met een bestand PRZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRZ:

  • het gekozen bestand PRZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand