Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PS. Als je het bestand wilt openen PS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe PostScript Format Adobe Systems

Wat is een bestand PS?

Een PS-bestand is een afbeelding die is opgeslagen in de PostScript-omschrijvingstaal. Het kan vectorafbeeldingen, rasterafbeeldingen en tekst bevatten. PS-bestanden kunnen direct worden afgedrukt door een PostScript-printer (iE, die een Raster Image Processor bevat) zonder te openen in een applicatie.

PS-bestanden zijn grotendeels vervangen door andere bestandsformaten voor pagina-indeling, zoals .PDF. Toch worden ze nog steeds ondersteund door veel printers en programma's. In het algemeen kunnen ze worden geopend door elk printerprogramma dat PostScript ondersteunt.

U kunt PS-bestanden converteren naar PDF's met Acrobat Distiller, een programma dat bij Adobe Acrobat is opgenomen.

Hoe een bestand openen PS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PS openen

Andere problemen met een bestand PS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PS:

  • het gekozen bestand PS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PS
PS naar PDF