Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PS1XML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PS1XML. Als je het bestand wilt openen PS1XML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PS1XML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows PowerShell Display Configuration Format Microsoft

Wat is een bestand PS1XML?

Configuratiebestand dat wordt gebruikt door Windows PowerShell, een shellprogramma dat is opgenomen in Windows 7. Bevat XML-definities voor hoe de uitvoer binnen de console wordt weergegeven. Wordt gebruikt om directory-lijsten, help-pagina's, registerinformatie en andere output op te maken.

Windows PowerShell bevat meerdere PS1XML-bestanden als onderdeel van de installatie. Deze bestanden zijn een beetje ingewikkeld en mogen niet worden bewerkt zonder een goed inzicht te hebben in hun inhoud.

Hoe een bestand openen PS1XML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PS1XML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PS1XML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PS1XML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PS1XML openen

Andere problemen met een bestand PS1XML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PS1XML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PS1XML:

  • het gekozen bestand PS1XML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PS1XML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PS1XML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand