Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PS2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PS2. Als je het bestand wilt openen PS2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PS2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PCSX2 Memory Card Format PCSX2

Wat is een bestand PS2?

Bestand gebruikt door PCSX2, een PlayStation 2 (PS2) emulator. Bevat een geheugenkaartafbeelding die opgeslagen gebruikersgegevens kan bevatten. Kan worden geopend met het programma mymc om opgeslagen spellen te extraheren en om te zetten in formaten zoals .PSU.

PCSX2 gebruikt .P2S-bestanden voor opgeslagen staten (of bestanden zonder uitbreiding in eerdere versies van de software).

Sharkport, een PlayStation 2-accessoire, gebruikt ook de extensie ".Ps2", maar voor opgeslagen spelletjes in plaats van geheugenkaartafbeeldingen. Daarom, als u een PS2-bestand ontvangt, moet u wellicht testen voor zowel bestandstypen PCSX2 als Sharkport.

Hoe een bestand openen PS2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PS2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PS2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PS2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PS2 openen

Andere problemen met een bestand PS2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PS2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PS2:

  • het gekozen bestand PS2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PS2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PS2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PS2
PS2 naar ART