Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSA. Als je het bestand wilt openen PSA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Album Format Adobe Systems

Wat is een bestand PSA?

Catalogus van digitale foto's gemaakt met Photoshop Album of Photoshop Elements. Organiseert afbeeldingen in verschillende collecties, waaronder meerdere albums. Geformatteerd als een Microsoft Jet Engine-database.

Photoshop Album slaat PSA-bestanden op in "C: Documents and SettingsAll UsersApplication DataAdobePhotoshop AlbumCatalogs."

De Photoshop Elements 3.0 Organizer slaat PSA-bestanden op in "C: Documents and SettingsAll UsersApplication DataAdobeCatalogs."

PSA-bestanden werden gebruikt via Photoshop Elements 5.0. Ze kunnen worden omgezet naar het nieuwere bestandsformaat in versies 6.0 en 7.0.

Hoe een bestand openen PSA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSA openen

Andere problemen met een bestand PSA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSA:

  • het gekozen bestand PSA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PSA
PSA naar PDF