Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSAR. Als je het bestand wilt openen PSAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PlayStation Portable Update Data Format Sony

Wat is een bestand PSAR?

Gegevensbestand gebruikt om de Sony PlayStation Portable (PSP) bij te werken. Soms gebruikt voor het installeren van aangepaste firmware-updates op de PSP. Kan alleen worden geopend door het EBOOT.PBP-bestand uit te pakken (zie het .PBP-item voor meer informatie). Typisch genoemd "DATA.PSAR."

Hoe een bestand openen PSAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSAR openen

Andere problemen met een bestand PSAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSAR:

  • het gekozen bestand PSAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand