Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSB. Als je het bestand wilt openen PSB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Large Document Format N/A

Wat is een bestand PSB?

Formaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van grote Photoshop-documenten van meer dan 30.000 met 30.000 pixels in omvang. Ondersteunt beelden tot 300.000 bij 300.000 pixels. Als u ondersteuning voor .Psb wilt inschakelen, controleert u de optie 'Grote documentformaat inschakelen' in het venster Bestandshandelen van het venster Photoshop-voorkeuren.

Hoe een bestand openen PSB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSB openen

Andere problemen met een bestand PSB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSB:

  • het gekozen bestand PSB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PSB
PSB naar PDFPSB naar EPFPSB naar JP2PSB naar JPGPSB naar PCXPSB naar PNG