Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSDL. Als je het bestand wilt openen PSDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Midtown Madness 2 City Format Microsoft

Wat is een bestand PSDL?

Game bestand gebruikt door Midtown Madness 2, een stedelijk stad racespel. Bewaart de geometrie voor een stad, inclusief de hoekpunten en veelhoeken van gebouwen, straten en andere objecten. Bevat ook verwijzingen naar de texturen die op de 3D-objecten zijn overgelegd.

PSDL-bestanden kunnen bewerkt worden met behulp van de MM2 City ToolKit.

Hoe een bestand openen PSDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSDL openen

Andere problemen met een bestand PSDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSDL:

  • het gekozen bestand PSDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand