Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSDX. Als je het bestand wilt openen PSDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Touch Graphics Format Adobe Systems

Wat is een bestand PSDX?

Beeldbestand gemaakt door Photoshop Touch, een touch-based tekening programma voor iPad en Android tabletten. Net als een .PSD-bestand dat wordt gebruikt door de desktop-versie van Photoshop, maar ondersteunt een verminderde set van functies. Gebruikt voor het opslaan van grafieken die met de hand zijn getekend.

Photoshop Touch-documenten worden vaak gebruikt voor het combineren van afbeeldingen, het toepassen van speciale effecten en het delen van afbeeldingen met vrienden op sociale netwerken, zoals Facebook. PSDX-bestanden kunnen worden gesynchroniseerd met de Adobe Creative Cloud voor later bewerken en delen met anderen.

PSDX bestanden kunnen worden geopend door de desktop versie van Photoshop CS6 of Photoshop CS5 met de Adobe PS Touch plug-in. De plug-in is onderdeel van de Adobe Creative Cloud Desktop Plug-ins suite.

Hoe een bestand openen PSDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSDX openen

Andere problemen met een bestand PSDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSDX:

  • het gekozen bestand PSDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand