Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSF2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSF2. Als je het bestand wilt openen PSF2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSF2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PlayStation 1 Sound Format N/A

Wat is een bestand PSF2?

Geluidsbestand aangemaakt voor sequenced muziek in Sony PlayStation 2 emulatie games. Bevat monsters, die geluiden zijn (zoals een viool) en sequenties, die aangeven hoe de geluiden moeten worden afgespeeld. Lijkt op .PSF (Portable Sound File) bestanden maar is gemaakt voor PlayStation 2 games. Gestructureerd als een bestandssysteem, niet een als één uitvoerbaar, zoals zijn voorgangers.

Hetzelfde als .PSF1 bestanden behalve dat ze zijn gemaakt voor PlayStation 2 games.

Hoe een bestand openen PSF2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSF2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSF2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSF2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSF2 openen

Andere problemen met een bestand PSF2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSF2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSF2:

  • het gekozen bestand PSF2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSF2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSF2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand