Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSFLIB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSFLIB. Als je het bestand wilt openen PSFLIB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSFLIB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Playstation Sound Library N/A

Wat is een bestand PSFLIB?

Bestand dat gegevens verstrekt voor .MINIPSF-bestanden, die audio-bestanden zijn die vaak worden gebruikt door videospelletjes. Bevat bestuurderscode en geluidsbanken die door MINIPSF-bestanden worden toegankelijk. Kan niet afgespeeld worden zonder het MINIPSF bestand.

De Nullsoft Winamp-, XMPlay- en XMMS-programma's vereisen de zeer experimentele plugin.

Hoe een bestand openen PSFLIB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSFLIB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSFLIB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSFLIB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSFLIB openen

Andere problemen met een bestand PSFLIB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSFLIB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSFLIB:

  • het gekozen bestand PSFLIB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSFLIB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSFLIB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand