Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSH. Als je het bestand wilt openen PSH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ProShow Show Format Photodex

Wat is een bestand PSH?

Projectbestand aangemaakt door ProShow, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van professionele diavoorstellingen met beelden, video en audio. Bevat alle instellingen en extra effecten die nodig zijn om de diashow te laden, maken en afspelen. Algemeen gebruikt voor bedrijfspresentatie materialen, persoonlijke fotografie diavoorstellingen en video publiceren op het web.

PSH-bestanden bevatten geen multimedia data. Ze bevatten alleen links die wijzen op de multimedia-bronnen. Daarom, als een PSH-bestand wordt verplaatst, worden de bronnen mogelijk niet gevonden en kan de gebruiker deze opnieuw verplaatsen.

PSH-bestanden kunnen worden uitgevoerd in meer dan veertig formaten, waaronder Flash, DVD, CD en Blu-ray. Ze kunnen ook direct naar YouTube worden geüpload of op draagbare apparaten geplaatst, zoals de iPhone of Blackberry.

ProShow is verkrijgbaar in Gold en Producer edities.

Hoe een bestand openen PSH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSH openen

Andere problemen met een bestand PSH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSH:

  • het gekozen bestand PSH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand