Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSID. Als je het bestand wilt openen PSID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Commodore 64 Tunes And Sound Effects Format Adobe Systems

Wat is een bestand PSID?

Beeld opgeslagen in leesbare formaat, vaak bestaande uit vectorafbeeldingen en tekst. Kan worden geladen door PostScript-printers te ondersteunen en direct van het bestand af te drukken.

PostScript-bestanden hebben over het algemeen een .PS-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen PSID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSID openen

Andere problemen met een bestand PSID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSID:

  • het gekozen bestand PSID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand