Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSK. Als je het bestand wilt openen PSK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Unreal Engine Character Model Mesh Format Epic Games

Wat is een bestand PSK?

Bestand gebruikt door de Unreal Engine, een spelmotor die gebruikt wordt om first-person shooterspellen te creëren zoals Unreal Tournament. Bevat maasinformatie voor een 3D-model. Gebruikt om 3D-modellen in de Unreal Engine te importeren.

PSK-bestanden kunnen worden gecombineerd met .PSA-bestanden, die de 3D-animatie-informatie definiëren.

Hoe een bestand openen PSK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSK openen

Andere problemen met een bestand PSK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSK:

  • het gekozen bestand PSK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand