Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSM1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSM1. Als je het bestand wilt openen PSM1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSM1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows PowerShell Script Module Format Microsoft

Wat is een bestand PSM1?

Script die wordt gebruikt door Windows PowerShell, een programma dat lijkt op de Windows Command Prompt die meer geavanceerde shellfuncties biedt. Bevat functies en variabelen die kunnen worden opgenomen als een enkele module in een apart .PS1 script. Gebruikt voor het opslaan van herbruikbare PowerShell-bibliotheken.

PSD1-bestanden worden vaak opgenomen als onderdeel van module manifestaties, die opgeslagen zijn in .PSD1-bestanden.

Hoe een bestand openen PSM1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSM1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSM1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSM1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSM1 openen

Andere problemen met een bestand PSM1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSM1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSM1:

  • het gekozen bestand PSM1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSM1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSM1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand