Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSPD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSPD. Als je het bestand wilt openen PSPD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSPD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio PhotoSuite Project Format Sonic Solutions

Wat is een bestand PSPD?

Projectbestand gemaakt door Roxio PhotoSuite versie 5, een programma waarmee digitale foto's worden veranderd in wenskaarten, uitnodigingen en posters. Bevat verwijzingen naar digitale fotobestanden, evenals beeldbewerkingen, tekst en lay-outformatering. Gebruikt om een ​​PhotoSuite-project op te slaan en te laden.

PSPD-bestanden werden gebruikt door oudere versies van Roxio PhotoSuite. Ze zijn nu vervangen door .DMSP-bestanden in Roxio Creator, die nu PhotoSuite bevat als onderdeel van het multimediapakket.

Hoe een bestand openen PSPD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSPD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSPD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSPD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSPD openen

Andere problemen met een bestand PSPD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSPD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSPD:

  • het gekozen bestand PSPD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSPD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSPD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand