Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSPIMAGE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSPIMAGE. Als je het bestand wilt openen PSPIMAGE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSPIMAGE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Paint Shop Pro Image Format Corel

Wat is een bestand PSPIMAGE?

Een PSPIMAGE-bestand is een afbeelding die is opgeslagen door Corel PaintShop Pro, een programma dat wordt gebruikt voor het bewerken van afbeeldingen en digitale foto's. Het kan zowel raster- als vectorafbeeldingen bevatten en ondersteunt lagen, transparantie, filters en andere beeldeffecten. PSPIMAGE-bestanden worden vaak gebruikt om foto's op te slaan, evenals voor het exporteren van afgewerkte afbeeldingen naar andere rasterafbeeldformaten.

Als u een PSPIMAGE-bestand wilt openen in PaintShop Pro, selecteert u Bestand & rarr. Open....

Als u een PSPIMAGE-bestand wilt maken in PaintShop Pro, selecteert u Bestand & rarr. Nieuw ..., maak uw bewerkingen en selecteer Bestand & rarr. Opslaan of opslaan als .... U kunt ook een PSPIMAGE-bestand maken van een van de vele sjablonen van PaintShop Pro door File & rarr te selecteren. Nieuw Van Sjablonen ....

Het PSPIMAGE beeldformaat werd geïntroduceerd met versie 8 van Paint Shop Pro (PSP), de voorganger van PaintShop Photo Pro. PSPIMAGE is nog steeds het native bestandstype dat wordt gebruikt door recente softwareversies.

Voorafgaand aan PSP 8 gebruikt de software alleen de .PSP-extensie.

Hoe een bestand openen PSPIMAGE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSPIMAGE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSPIMAGE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSPIMAGE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSPIMAGE openen

Andere problemen met een bestand PSPIMAGE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSPIMAGE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSPIMAGE:

  • het gekozen bestand PSPIMAGE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSPIMAGE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSPIMAGE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PSPIMAGE
PSPIMAGE naar JPG