Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSR. Als je het bestand wilt openen PSR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PowerSoft Report Format Sybase

Wat is een bestand PSR?

Rapport gegenereerd door Sybase-producten, zoals PowerBuilder, InfoMaker, of DataWindow Builder. Hiermee wordt een rapport sjabloon opgeslagen die is gevuld met database informatie. Wordt gebruikt om rapporten op te slaan en ze te versturen via e-mail.

Sybase software producten worden gebruikt als Rapid Application Development (RAD) tools voor het opbouwen van data-driven bedrijfsapplicaties en het genereren van rapporten.

Powersoft Reports kan ook in sommige webbrowsers worden bekeken met de plug-in DataWindow Web ActiveX.

Hoe een bestand openen PSR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSR openen

Andere problemen met een bestand PSR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSR:

  • het gekozen bestand PSR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand