Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSS. Als je het bestand wilt openen PSS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Playstation 2 Video Game Format Sony

Wat is een bestand PSS?

Een PSS-bestand is een videobestand dat wordt gebruikt door games voor de PlayStation 2-console. Het bevat geluids- en videodata en wordt gebruikt om in-game cutscenes en andere films te spelen. PSS-bestanden kunnen worden omgezet in meer voorkomende videotypes, of gesplitst in aparte audio- en videobestanden met behulp van verschillende hulpprogramma's.

VLC media player speelt alleen de video uit PSS bestanden, niet de audio.

Hoe een bestand openen PSS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSS openen

Andere problemen met een bestand PSS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSS:

  • het gekozen bestand PSS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand