Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSSD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSSD. Als je het bestand wilt openen PSSD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSSD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio Creator PhotoSuite Slide Show Format Sonic Solutions

Wat is een bestand PSSD?

Foto diashow gemaakt door oudere versies van PhotoSuite, een programma dat bij Roxio Creator is opgenomen. Bevat een reeks foto's, overgangen en audio. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van diavoorstelling projecten.

PhotoSuite diavoorstellingen gebruiken nu de .DMSP extensie.

Hoe een bestand openen PSSD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSSD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSSD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSSD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSSD openen

Andere problemen met een bestand PSSD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSSD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSSD:

  • het gekozen bestand PSSD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSSD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSSD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand