Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSSG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSSG. Als je het bestand wilt openen PSSG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSSG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EGO Engine Textures Format Codemasters

Wat is een bestand PSSG?

Grafisch bestand dat wordt gebruikt door games gecreëerd met de EGO Engine, een raceautomotor ontwikkeld door Codemasters. Bevat texturen voor spelobjecten, die kunnen worden opgeslagen in .DDS-, .TGA- of .BMP-bestanden. Gebruikt voor raceauto's, track graphics en andere spelafbeeldingen.

De EGO Engine werd gebruikt om spellen te ontwikkelen zoals:

Colin McRae: DiRT Colin McRae: DiRT 2 Colin McRae: DiRT 3 Race Driver: GRID F1 2010 Operatie Flashpoint: Dragon Rising Operation Flitspunt: Red River

De texturen in PSSG-bestanden kunnen bewerkt worden door middel van verschillende redactie, waaronder de PSSG Editor en de F1 2010 Textures Editor.

Hoe een bestand openen PSSG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSSG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSSG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSSG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSSG openen

Andere problemen met een bestand PSSG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSSG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSSG:

  • het gekozen bestand PSSG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSSG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSSG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand