Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PST. Als je het bestand wilt openen PST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Personal Folder Format Microsoft

Wat is een bestand PST?

Een PST-bestand is een gegevensopslagbestand dat persoonlijke informatie bevat die wordt gebruikt door Microsoft Outlook en Exchange. Het kan ook e-mailmappen, contactpersonen, adressen en andere gegevens bevatten.

PST-bestanden hebben een limiet van 2 GB en zullen ervoor zorgen dat Outlook vertraagt ​​wanneer het bestand dicht bij de limiet ligt. Microsoft biedt een programma genaamd het Exchange 2000 Tool: PST2GB dat de bestandsgrootte van een PST-bestand zal verminderen. Echter, het hulpprogramma kan het bestand afkorten, waardoor sommige gegevens verloren gaan, dus zorg ervoor dat u het PST-bestand eerst reservekopieert.

In tegenstelling tot de volledige versie van Outlook gebruikt Outlook Express geen PST-bestanden. Outlook Express kan PST-gegevens importeren met behulp van de invoerfunctie van het programma. Mac gebruikers kunnen het PST Import Tool voor Entourage gebruiken om PST-gegevens in Entourage of de PST naar MBOX Converter te importeren om PST-bestanden te converteren naar .MBOX-bestanden.

Hoe een bestand openen PST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PST openen

Andere problemen met een bestand PST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PST:

  • het gekozen bestand PST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand