Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSU. Als je het bestand wilt openen PSU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PS2 YABASIC Format N/A

Wat is een bestand PSU?

Bestand dat wordt gebruikt door de EMS PS2 Memory Adpater, een extern hardwareapparaat van derden die wordt gebruikt voor het opslaan van spellen met PlayStation 2-consoles. Opslaan van een opgeslagen spel op de geheugenkaart. Gebruikt als standaardformaat voor uLaunchELF, een homebrew Windows Explorer-achtige interface voor de PS2.

PSU-bestanden kunnen worden geopend door PS2 Save Builder en geconverteerd naar andere PS2-opmaakformaten. PS2 Save Builder kan echter geen PSU-bestanden maken. U kunt het programma PS2 Save Converter gebruiken om PSU-bestanden te maken. Het programma mymc kan direct converteren naar andere formaten.

Hoe een bestand openen PSU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSU openen

Andere problemen met een bestand PSU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSU:

  • het gekozen bestand PSU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand