Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSV. Als je het bestand wilt openen PSV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PlayStation 2 Save Format Sony

Wat is een bestand PSV?

PlayStation 2 (PS2) game bestand gemaakt met behulp van een PlayStation 3 (PS3). Opgeslagen wanneer een PS2-spel wordt gespeeld op een PS3-systeem. Kan overgebracht worden vanaf de harde schijf van de PS3 naar een geheugenkaart, die kan worden gebruikt om het PSV-bestand naar een harde schijf van een computer te kopiëren.

U kunt PSV-bestanden manipuleren met PSV Exporter en PS2 Save Builder. Ten eerste kunt u bestanden uit een PSV-bestand verwijderen met behulp van PSV Exporter. Vervolgens kunt u de geëxtraheerde bestanden importeren naar PS2 Save Builder voor conversie in een ander formaat, zoals het Code Breaker .CBS-formaat.

Hoe een bestand openen PSV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSV openen

Andere problemen met een bestand PSV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSV:

  • het gekozen bestand PSV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand