Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSWX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSWX. Als je het bestand wilt openen PSWX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSWX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Password Depot Password Format AceBIT

Wat is een bestand PSWX?

Bestand aangemaakt door Password Depot, een wachtwoordorganisator voor Windows, Android en iOS. Bewaar alle wachtwoordinformatie in een draagbaar XML-formaat, maar versleutelt de gevoelige informatie nog steeds met een hoofdwachtwoord. Hiermee kunnen gegevens worden overgedragen tussen de Windows- en mobiele versies van de software.

Als u een PSWX-bestand wilt maken in Password Depot 6, selecteert u het tabblad Extra-toepassingen en selecteert u Export & rarr. Uitvoer naar PSWX.

Hoe een bestand openen PSWX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSWX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSWX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSWX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSWX openen

Andere problemen met een bestand PSWX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSWX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSWX:

  • het gekozen bestand PSWX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSWX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSWX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand