Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSX. Als je het bestand wilt openen PSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PlayStation Game Save Format Sony

Wat is een bestand PSX?

Bewaar bestand dat is gemaakt door Sony PlayStation-videospellen. Bevat spelinformatie die op een PlayStation-geheugenkaart is opgeslagen. U kunt uit de geheugenkaart worden geëxtraheerd met behulp van een aantal game modificatie utilities.

Sommige programma's kunnen de inhoud van PSX-bestanden wijzigen en opnieuw op de PlayStation-geheugenkaarten terugzetten. Gebruikers gebruiken dit proces soms om cheats aan een spel toe te voegen. Dit proces is echter niet officieel en wordt niet ondersteund door Sony.

Hoe een bestand openen PSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSX openen

Andere problemen met een bestand PSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSX:

  • het gekozen bestand PSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand