Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSY. Als je het bestand wilt openen PSY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Psychedelic Screen Saver Saved Settings Format Synthesoft

Wat is een bestand PSY?

Instellingen bestand gebruikt door The Psychedelic Screen Saver, een programma dat gebruikt wordt om kleurrijke schermspaarders weer te geven. Opgeslagen in gewone tekst en bevat eigenschappen voor kleuren, vormen, rotaties en andere effecten voor de schermbeveiliging. Gebruikt voor het genereren van visuele patronen.

De parameters opgeslagen in PSY-bestanden worden allemaal geladen in hetzelfde psychedelische schermbeveiligingsbestand, met de bestandsnaam PSYCH.SCR. De waarden veranderen gewoon de eigenschappen van de schermbeveiliging zodat het verschillend verschilt voor verschillende parameters.

Hoe een bestand openen PSY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSY openen

Andere problemen met een bestand PSY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSY:

  • het gekozen bestand PSY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand