Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSZ. Als je het bestand wilt openen PSZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed PostScript Format N/A

Wat is een bestand PSZ?

PostScript (.PS) document gecomprimeerd met .ZIP compressie. Wordt gebruikt om de bestandsgrootte van PostScript-documenten te verminderen wanneer ze via e-mail of via internet worden overgedragen. Kan worden afgesloten en vervolgens geopend met elke standaard PS viewer.

Hoe een bestand openen PSZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSZ openen

Andere problemen met een bestand PSZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSZ:

  • het gekozen bestand PSZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand