Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PT. Als je het bestand wilt openen PT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Panther Project Format The Panther Team

Wat is een bestand PT?

Projectbestand opgeslagen door Panther, een visuele programmagids die gebruikt wordt om kleine interactieve spellen te creëren. Bevat alle spelinformatie, inclusief variabelen, bewegingsinstructies, logica, geluiden en andere spel activa. Gebruikt voor het ontwikkelen van interactieve verhalen, animaties, games, muziek en kunst.

Panther projecten worden ook opgeslagen met de .PNT extensie. De twee extensies kunnen wisselvallig worden gebruikt.

Panther is een spin-off van de veel populaire Scratch, een game development toolkit gemaakt bij het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Scratch wordt zwaar gebruikt in educatieve omgevingen voor het leren van studenten creatieve programmeringsvaardigheden.

Hoe een bestand openen PT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PT openen

Andere problemen met een bestand PT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PT:

  • het gekozen bestand PT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand