Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PTF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PTF. Als je het bestand wilt openen PTF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PTF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pro Tools 7.0 And Later Session Format Avid Technology

Wat is een bestand PTF?

Session Bestandsformaat gebruikt door Pro Tools 7-9. Bevat audio-, MIDI- en software-instrumentsporen. Bevat ook geluidseffecten, automatisering en projectinstellingen. Bevat verwijzingen naar geluidsopnamen, maar slaat de eigenlijke geluidsgegevens niet op in het bestand.

PTF-bestanden zijn cross-platform, waardoor ze op zowel Windows als Macintosh-computers kunnen worden geopend. Echter, ze zijn niet achterwaarts compatibel met eerdere versies van Pro Tools.

Pro Tools 10 gebruikt het .PTX-formaat voor sessies.

Hoe een bestand openen PTF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PTF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PTF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PTF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PTF openen

Andere problemen met een bestand PTF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PTF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PTF:

  • het gekozen bestand PTF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PTF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PTF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand