Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PTH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PTH. Als je het bestand wilt openen PTH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PTH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
4th Dimension Database Windows Pathname Document N/A

Wat is een bestand PTH?

Bevat verbindingsconfiguratie informatie voor een 4D Server database. Kan de server naam en locatie, gebruikersnaam en wachtwoord bevatten. Maakt toegang rechtstreeks van een 4D client machine mogelijk

Hoe een bestand openen PTH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PTH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PTH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PTH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PTH openen

Andere problemen met een bestand PTH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PTH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PTH:

  • het gekozen bestand PTH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PTH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PTH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand