Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PTK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PTK. Als je het bestand wilt openen PTK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PTK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Online Data Format Intuit

Wat is een bestand PTK?

Ouder bestandstype gebruikt om Quicken financiële informatie op te slaan. Kan worden gebruikt om gegevens van online banken of financiële instellingen in Quicken te importeren. De meeste online banken exporteren nu gegevens als .QIF-bestanden.

Hoe een bestand openen PTK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PTK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PTK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PTK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PTK openen

Andere problemen met een bestand PTK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PTK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PTK:

  • het gekozen bestand PTK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PTK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PTK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand