Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PTN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PTN. Als je het bestand wilt openen PTN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PTN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PaperPort Thumbnail Images Nuance Communications

Wat is een bestand PTN?

Bestand gemaakt door PaperPort, een programma dat wordt gebruikt voor het scannen van documenten, het organiseren van bestanden en het delen van documenten. Bevat gegevens die nodig zijn om miniatuurafbeeldingen weer te geven. Dienst als een indexbestand voor documenten die in PaperPort worden gebruikt.

Gemeenschappelijke PTN-bestanden zijn PPThumbs.Ptn , die wordt gebruikt in de meeste PaperPort-versies, en PP11Thumbs.Ptn , die in PaperPort 11 wordt gebruikt. PaperPort is beschikbaar in Standard, Professional en Enterprise edities.

PTN-bestanden kunnen worden verwijderd, maar de volgende keer wordt PaperPort opnieuw gelanceerd.

Hoe een bestand openen PTN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PTN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PTN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PTN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PTN openen

Andere problemen met een bestand PTN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PTN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PTN:

  • het gekozen bestand PTN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PTN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PTN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand