Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PTS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PTS. Als je het bestand wilt openen PTS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PTS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pro Tools Session Format Avid Technology

Wat is een bestand PTS?

Audio project gemaakt met Pro Tools digitale audio werkstation (DAW) software. Kan meerdere audio- en MIDI-tracks bevatten, mixerinstellingen, audio-effecten en verwijzingen naar audio-bestanden. Bevat geen echte audio data.

PTS-bestanden werden gebruikt door Pro Tools 6.9 en eerder. Pro Tools 7 en later bespaart sessies met een .PTF-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen PTS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PTS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PTS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PTS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PTS openen

Andere problemen met een bestand PTS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PTS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PTS:

  • het gekozen bestand PTS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PTS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PTS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand