Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PTW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PTW. Als je het bestand wilt openen PTW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PTW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Publish To Web Settings Format Autodesk

Wat is een bestand PTW?

Instellingen bestand gebruikt door AutoCAD, een CAD applicatie gebruikt voor 3D-ontwerp en documentatie. Beveiligt eigenschappen voor een tekening die is gepubliceerd op een webformaat. Geplaatst naast de gepubliceerde HTML-inhoud, zodat de wizard Webpublicatie kan volgen wat is gepubliceerd.

Publiceren naar websjabloonbestanden, die zijn opgeslagen in .PWT-bestanden, kunnen worden gemaakt om het publicatieproces voor een of meer tekeningen te herhalen.

Hoe een bestand openen PTW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PTW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PTW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PTW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PTW openen

Andere problemen met een bestand PTW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PTW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PTW:

  • het gekozen bestand PTW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PTW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PTW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand