Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PTY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PTY. Als je het bestand wilt openen PTY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PTY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM Rational Rose 98 Properties Format IBM

Wat is een bestand PTY?

Eigenschappen bestand dat wordt gebruikt door Rational Rose, een data-modelleringsprogramma. Bevat veranderbare waarden die kunnen worden bevestigd aan een Rose-model en gerelateerd modelelement. Gebruikt voor het definiëren van model details die niet uitgedrukt zijn in standaard UML notatie.

PTY-bestanden hebben dezelfde interne structuur als .PRP-eigendossiers, maar zijn niet altijd door gebruikers gecontroleerd.

Hoe een bestand openen PTY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PTY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PTY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PTY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PTY openen

Andere problemen met een bestand PTY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PTY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PTY:

  • het gekozen bestand PTY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PTY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PTY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand